Villkor Pokal Total

GDPR
Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679), förkortat GDPR efter engelskans General Data Protection Regulation, är en europeisk förordning med syftet att stärka skyddet för levande, fysiska personer vid hantering av personuppgifter inom Europeiska unionen.
Vad sparar Pokal Total för information om dig?
- Vi sparar endast den informationen du anger vid en beställning, skapar ett konto eller kontaktar oss vid kontaktformuläret. Du kan se all information nu om du klickar på "Konto" i menyn. Vi sparar således inte ditt personummer eller annan information som inte har med din beställning att göra. Vi värnar om ditt konto och din personliga data. Vi kommer aldrig dela med oss av denna till obehöriga eller sälja den till tredje part.
Men om jag använder Klarna, hur hanteras mitt personnummer?.
- Ditt personnummer sparas inte hos oss, det är bara Klarna som ser ditt personnummer. Vid godkänd kontroll hos Klarna skickar de tillbaka bara ok eller ej ok till vårt system, vi ser aldrig ditt personnummer. 
Men om jag använder Dibs, sparas mitt kortnummer hos er?
- Nej vi sparar aldrig några kortnummer. All hantering och information med ditt bankkort ser bara Dibs.
Kan jag be er ta bort mitt konto hos er?
- Absolut, använd kontakt sidan och fyll i formuläret att du vill bli borttagen så ordnar vi detta.
Kan jag beställa utan att ett konto skapas?
- Ja i kassan kan du välja att vara Gäst, då skapas inget konto! 

Försäljningsvillkor
Alla priser är inklusive moms och i svenska kronor (SEK). Angivna priser kan komma att ändras utan förvarning beroende på valutakurser och andra faktorer vi inte kan påverka.

Leveransvillkor
Leverans sker med Posten eller DHL. Leverans sker inom 1-4 dagar om varan finns i lager. Saknas varan sker troligen leveransen inom 6-14 dagar och skulle det dröja längre än så hör vi av oss med ett leveransdatum. Vill du vara säker och veta exakt leveransitd så ska du alltid ringa oss!. Vi förbehåller oss rätten att neka en beställning som görs eller gjorts av en privatperson eller företagskund.Saknar ni ert paket så tveka inte att kontakta oss via länken på hemsidan eller kan ni ringa oss på 042-77555. En leverans tar maximalt en vecka, men fråga oss gärna innan så får ni besked

Vid ej uthämtade paket.
Sport Total har rätt att t.ex. kräva 200kr för returfrakten. Läs gärna DHL´s villkor i menyn till vänster. Skulle du ånga ditt köp så blir det billigare att hämta ut paketet och sen skicka tillbaka än att låta DHL skicka det i retur, det blir manuell hantering av DHL och det kostar något mer.

Villkor övrigt
Vid utnyttjande av olika tjänster som Klarna, DHL och Dibs Payment finns deras specifika villkor att läsa på vår hemsida under information.

Villkor byte / retur / ångerrätt
Dessa specifika villkor att läsa på vår hemsida under information. Enligt distanslagen har du alltid rätt att returnera varor 14dagar efter du erhållt leveransen.


Falska beställningar
Vi samarbetar med polisen vid samtliga falska beställningar och alla bedrägeriförsök polisanmäls. Sydsport lämnar all information till polisen för att vara behjälpliga vid utredningar.

Vår adress:

Pokal Total (Sport Total)
Storgatan 7a
26776 Ekeby
Org nr: 969753-3009
Telefon: 042-77555