Returer / Byten / Ångerrätt Pokal

Ångerrätt. Kunder som ingår detta avtal i egenskap av privatperson har rätt att frånträda avtalet i enlighet med lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerrätten är ej tillämplig för kunder som ingått detta avtal i egenskap av näringsidkare. Ångerrätten gäller i 14 dagar (ångerfristen), tiden räknas från den dag då du som kund har mottagit leverans. Ångerrätten ger kunden rätt att undersöka varorna och återsända dem i det fall kunden ångrar sitt köp. När kunden ångrat sitt köp har denne rätt att återfå vad denne har betalt under förutsättning att kunden inte har använt produkterna i en större omfattning än vad som krävs för att kunna undersöka dem. Om varan är använd så den inte går att sälja som en ordinarieprodukt så har säljaren rätt att göra prisavdrag för att kunna sälja produkten igen tlll ny konsument. Produkten ska ligga i original förpackning med alla tillhörande manualer och papper.

Byte. De måste vara förseglade i obruten förpackning. Tryckta produkter kan ej bytas. Skicka med lapp vilken storlek / färg du vill byta till. Glöm inte ange ert ordernummer eller adress på lappen så vi vet vem det kommer från. 

Returnerade varor De skall returneras i obruten förpackning.

Returfrakten betalar du själv. Alla returer sker på kundens bekostnad, utom vid felleverans. Distansavtalslagen ger dig möjlighet att ångra köp inom 14 dagar. Återköp gäller ej monterade racketar, öppnade originalförpackningar, tryckta kläder och använda produkter. Det åligger kunden att kontrollera att man fått rätt vara innan originalförpackningen öppnas.

Returer. Alla returer måste du skicka med en lapp vad du vill göra med din retur där ditt telefonnummer bör stå med. Mest så vi kan nå er om nåt är oklart. 

Returer Klarna. Om du betalt via Klarna så måste du betala fakturan till dem oavsett vilket. Vi kommer ta kontakt med dig när vi fått tillbaka returen så återbetalningen kommer till ditt konto.

Vid felelverans ring oss 042-77555 eller kontakta oss via länken “kontakta oss” på hemsidan så ser vi till att ni får rätt vara. Vi ber så mycket om ursäkt. Vi står för returfrakten och byter ut din vara utan någon extra kostnad.

Vid ej uthämtade paket. Vi har rätt att kräva för returfrakten om det är DHL 200kr och 100kr om det är Posten.


Vår adress:
Pokal Total
Storgatan 7A
26776 Ekeby
Sverige