Author: www.dswww.pl

http://www.fireplaceretail.co.uk.


Varukogen är tom!

Villkor

GDPR
Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679), förkortat GDPR efter engelskans General Data Protection Regulation, är en europeisk förordning med syftet att stärka skyddet för levande, fysiska personer vid hantering av personuppgifter inom Europeiska unionen.
Vad sparar Pokal Total för information om dig?
- Vi sparar endast den informationen du anger vid en beställning eller när du skapar ett konto. Du kan se all information nu om du klickar på "Konto" i menyn. Vi sparar således inte ditt personummer eller annan information som inte har med din beställning att göra. Vi värnar om ditt konto och din personliga data. Vi kommer aldrig dela med oss av denna till obehöriga eller sälja den till tredje part.
Men om jag använder Klarna, hur hanteras mitt personnummer?.
- Ditt personnummer sparas inte hos oss, det är bara Klarna som ser ditt personnummer. Vid godkänd kontroll hos Klarna skickar de tillbaka bara ok eller ej ok till vårt system, vi ser aldrig ditt personnummer. 
Men om jag använder Dibs, sparas mitt kortnummer hos er?
- Nej vi sparar aldrig några kortnummer. All hantering och information med ditt bankkort ser bara Dibs.
Kan jag be er ta bort mitt konto hos er?
- Absolut, använd kontakt sidan och fyll i formuläret att du vill bli borttagen så ordnar vi detta.
Kan jag beställa utan att ett konto skapas?
- Ja i kassan kan du välja att vara Gäst, då skapas inget konto! 


Priser

Alla priser är inklusive moms. Angivna priser kan komma att ändras utan förvarning beroende på valutakurser och andra faktorer vi inte kan påverka.

Leveranser
Leverans sker med Posten eller DHL. Leverans sker inom 1-4 dagar om varan finns i lager. Saknas varan sker troligen leveransen inom 5-8 dagar och skulle det dröja längre än så hör vi av oss med ett leveransdatum. Beställer ni innan 16.00 skickas ordern samma dag, vilket gör att ni oftast får leverans dagen efter. Vi förbehåller oss rätten att neka en beställning som görs eller gjorts av en privatperson eller företagskund.

Leveranstider
Paket packas och lämnas för leverans. Saknar ni ert paket så tveka inte att mejla oss på order@sydsport.com eller kan ni ringa oss på 042-77555. En leverans tar maximalt en vecka, men fråga oss gärna innan så får ni besked.

Vid ej uthämtade paket.
Pokaltotal.se har rätt att kräva 200kr för returfrakten.

Falska beställningar
Vi samarbetar med polisen och samtliga falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls. Sporttotal lämnar all information till polisen för att vara behjälpliga vid utredningar.

Pokal Total © 2018