Author: www.dswww.pl

http://www.fireplaceretail.co.uk.


Varukogen är tom!

Om Pokal Total

Välkommen!

Pokal Total är en hemsida med det mesta inom sportpriser. Vi har satsat hårt på att pressa priserna i våra inköp och att köpa direkt från fabrikerna. Mycket inköp ger lägre priser och vi har börjat med att köpa in tre containers för att ha hemma när det verkligen sprakar igång.

Vår målsättning är att vara lite bättre med bredare kunskap än övriga. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder bästa tänkbara support och service. Företaget startades 1988 av Gert Jönsson. Idag har vi många kunder, allt från privatpersoner och företag till stora företag.

Vi har eget tryckeri med 2st Roland maskiner för digital printing och 2st mindre Roland för enklare tryck. Vi har 1st sublimeringsmaskin som värmer/bränner in trycket direkt i tyget och kommer hålla så länge tyget håller. Dock får man lite mindre styrka i färgerna men du slipper att trycket känns konstigt. Används oftast till tyg, muggar och musmattor. Vi har 1st gravyrmaskin som vi använder till idrottspriser. Ring oss gärna och kolla vad vi kan hjälpa till med! Vårt tryckeri kan idag göra: Bildekor, Dekaler, Enfärgstryck, Fyrfärgstryck, Keps, Kläder, Muggar, Musmattor, Profilkläder, Skyltar och allt inom textiltryck.

Vår försäljning på internet sköts av Roger och Conny. Har ni frågor så kontakta någon av dem via order@sydsport.com

Från den 1 Juli sköts försäljningen på internet av Sport To.

Vi hoppas ni kommer trivas med oss!

Pokal Total © 2019